Golfens Dag 2015

Golfens Dag 2017

Golf er livslang kærlighed

Søndag den 30. april fra kl. 10 til kl. 14. åbner vi døren for alle, som vil stifte bekendtskab med golf og selv prøve kræfter med sporten.

Hvis du er en af dem, der skeler nysgerrigt til golfbanen, når du kører eller går forbi, så vil vi opfordre dig til at gøre lidt mere end bare at kigge. Den 30. april holder vi åbent hus til den årlige Golfens Dag, hvor golfklubber i hele Danmark slår dørene op for interesserede.

Vi holder åbent hus for alle, der nærer den mindste interesse for at prøve kræfter med golfsporten. Kom forbi, og få en uforpligtende introduktion til, hvad golf er, og prøv kræfter med driver, jern og putter og oplev selv begejstringen, når du rammer den lille hvide bold.

Vores bestyrelse stå klar til at tage imod dig, når du ankommer og tag gerne hele familien med.

Vores træner Michael Skjerbek og vores søde elitespillere hjælper dig på puttebanen og drivingrangen – se programmet for dagen her

• Vi golfelskere betragter vores forhold til sporten som en livslang kærlighedsaffære, og det er der masser af gode grunde til. Golf kan spilles af folk i alle aldre. Det er en sport, der er udpræget social, men hvor man alligevel altid har mulighed for at konkurrere – både mod sig selv og mod andre. Samtidig foregår sporten i smukke og naturskønne omgivelser, siger Morten Delcomyn, formand i Vestfyns Golfklub

Golfens Dag arrangeres i år for tiende gang. Det er Dansk Golf Union, der sammen med et flertal af landets golfklubber arrangerer Golfens Dag.

Det foregår i Vestfyns Golfklub, Krengerupvej 27, Glamsbjerg og det er ganske gratis at deltage.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til Golfens Dag 2017.

300x250 (1)

Tilbud i forbindelse med Golfens Dag 2017

I perioden 1. marts til 30. april kører vi med et fantastisk tilbud, hvor du for kun kr. 500,- kan tage et golfkørekort og efterfølgende spille resten af 2017 for kun kr. 1.500,-. I alt kr. 2.000,-

Golfkørekortet kan du tage som et intensivt kursus i dagene den 29. og 30. april – eller over et 6 ugers forløb (hver torsdag kl. 17-18 – start i uge 14) – se mere her

Er du under 22, så kan du deltager i juniortræningen, spille resten af 2017 for kun kr. 500,-

Som medlem i Vestfyns Golfklub kan få din egen træner en hel sæson for kun kr. 395,- – se mere her

Vigtig information

Vær opmærksom på, at ved udløb af ovenstående periode fortsætter medlemskabet automatisk og der bliver opkrævet kontingent i henhold til gældende kontingentsatser.

Se også vores gældende vedtægter