Velkommen til Vestfyns Golfklub

Velkommen – det er vigtigt for os som golfklub, at du som gæst får en god oplevelse i forbindelse med dit besøg på Vestfyns Golfklub. Både i klubben og på vores dejlige bane. Vi vil derfor allerede nu give dig nogle informationer, som gerne skulle bidrage til at du få en god oplevelse. Vestfyns golfklub er beliggende ved Glamsbjerg på Fyn midt i Krengerupskoven. Du kan nemt finde os ved at klikke her.

Parkering

Der er parkering lige ved siden af klubhuset. Og der er skilte der hjælper dig rundt.

Bekræftelse af tid

I klubhuset ved siden af greenfee skranken finde du en touchskærm, og her skal du bekræfte din tid. Når du bekræfter tiden, vil du samtidig blive tilbudt muligheden for at udskrive scorekort til hele den bold du skal spille i. Bekræftelsen skal finde sted senest 10 min før tee off – se evt. mere om tidsbestilling her Hvis du kommer udenfor sekretariatets åbningstid er der en grundig vejledning ved skranken.

Baneguide

Baneguides findes ved greenfee bogen. Prisen er kr. 20,- og der kan betales i sekretariatet eller ved at lægge 20 kr. i greenfee kassen som du finder i området ved skranken.

Bolde til drivingrange

Som gæst i Vestfyns Golfklub er der fri adgang til boldene på drivingrangen. Disse finder du i højre side af drivingrangen. Der er også kurve til boldene. Regler for drivingrange stå på skiltet ved drivingrangen.

Buggy

Har du lejet en buggy kan nøglen afhentes i sekretariatet/shoppen. Kommer du uden for sekretariatets/shoppens åbningstid, så ring og lav en aftale om, hvordan du får nøglen udleveret.  Prisen er kr. 250,- pr. runde.

Trolley

Det er muligt at leje en trolley. Prisen er kr. 40. Håndtaget afhentes i sekretariatet. Kommer du uden for sekretariatets/shoppens åbningstid, så ring og lav en aftale om, hvordan du får håndtaget udleveret.

Afstandsmarkeringer på banen

Afstandsmarkeringer på banen er til midt green. Nærmere information finder du på scorekortet

Køkken 300-300

Vandposter

Ude på banen vil du finde en række vandposter, hvor du kan få fyldt dine vanddepoter. Disse findes straks efter at du har forladt green på hul 9 eller når du har passeret klubhuset mod tee 10.

Toilet

Der er ingen toiletter ude på selve banen. Men når du skal fra hul 9 til hul 10 går du forbi klubhuset hvor der er flere toiletter.

Find hul 10

Efter at have spillet hul 9, skal du være opmærksom på, at du skal tilbage til klubhuset og passere indgangen til klubhuset, hvorefter du let finder op til hul 10. Der er naturligvis skilte. På dit scorekort er der også et oversigtskort.

Forplejning

Vi har ingen restaurant i klubben, men det betyder ikke, at du skal gå sulten herfra. Vi er meget gerne behjælpelig med at bestille mad hos en af vores samarbejdspartnere – se vores menuforslag her, hvor du også finder vores bestillingsformular

Du er også velkommen til at medbringe dit eget mad.

Der er mulighed for at købe drikkelse m.v. i klubbens automater, så husk lidt kontanter.

Maden kan spises i vores dejlige klublokale, hvor der er et tilhørende køkken med alt i service, som du er meget velkommen til at benytte. Husk at rydde op efter dig.

Hvis I er flere der spiser sammen, forventes det, at der vaskes op og at alt sættes på plads efter brug.

Brug af opvaskemaskinen: Der er opsat vejledning på maskinen.

Du er også velkommen til at benytte vores dejlige terrasse hvor der er borde og stole med en flot udsigt over banen.

Du er altid velkommen til at ringe til vores sekretariat på telefon nr. 63721920

Omklædningsfaciliteter

I klubhuset vil du finde omklædningsrum til både damer og herrer. Her er der også badefaciliteter og fri afbenyttelse af badehåndklæder.

Hjertestarter

I klubhuset ved indskrivningsskranken findes en hjertestarter.