Billede 092

Priser 2018

Greenfee

Alle ugens dage: Senior 400 kr. / Junior 200 kr. Greenfee gæster behøver ikke at have et EGA handicap for at spille her. Deltagelse i turneringer kræver EGA handicap

Rabatordninger

Nedenfor finder du en oversigt over de gensidige aftaler om reduceret greenfee-priser der er indgået for sæsonenen.

Junior-aftalen

Èn fuldt betalende voksen må have op til 3 juniorer med gratis – læs mere om aftalen her  Se hvilke klubber der er med i ordningen her

Halv greenfee for din gæst

Vestfyns Golfklubs medlemmer har alle ugens dage ret til at medtage én gæst til halv greenfee 200 kr. Vær opmærksom på, at gæsten skal spille i samme bold som medlemmet.

Den Fynske aftale – kr. 200,- Gælder kun på hverdage:
  • Barløseborg Golf Klub
  • Blommenslyst Golfklub af 2014
  • Faaborg Golfklub
  • Golfklubben Lillebælt
  • H.C. Andersen Golfklub
  • Langelands Golf Klub
  • Langesø Golf A/S
  • Midtfyns Golf Klub
  • Odense Eventyr Golf Klub
  • Odense Golfklub
  • Sct. Knuds Golfklub
  • Svendborg Golf Klub
Klub 81 – kr. 0,- Gælder alle dage

Klub 81-medlemmer fra Blommenslyst Golfklub af 2014, Faaborg Golfklub, Langesø Golf A/S og Svendborg Golfklub spiller gratis i Vestfyns Golfklub.

Dobbeltdækker – kr. 0,- Gælder alle dage

Dobbeltdækker-medlemmer fra Golfklubben Lillebælt spiller gratis i Vestfyns Golfklub.

Fredericia-aftalen – kr. 200,- Gælder alle dage
  • Fredericia Golfklub
Aabybro-aftalen – kr. 200,- Gælder alle dage
  • Aabybro Golfklub
Venskabsklubber – kr. 200,- Gælder alle dage
Golfhæftet

Spil vores golfbane 1 gang / år til halv greenfee med Golfhäftet.

Reduceret greenfee kan ikke kombineres med anden ordning – bl.a. spil til vintergreens.

Vejr- og spilleforhold

Dårligt vejr medfører ikke ret til gratis flytning, refusion eller fritagelse for betaling.

I tilfælde af tordenvejr, hvor spil af sikkerhedshensyn må afbrydes eller udsættes i mere end 2 timer, gælder følgende:

• Såfremt runden ikke er påbegyndt, eller der er spillet mindre end 2/3 af runden (= mindre end 12 huller) kan der uden betaling fås en ny starttid en anden dag. Skal aftales med sekretariatet
  • Såfremt banen pga. vejrforhold eller andre ekstraordinære omstændigheder må lukkes, refunderes betalinger fuld ud