Billede 092

Greenfee

Alle ugens dage: Senior 350 kr. / Junior 175 kr. Greenfee gæster behøver ikke at have et EGA handicap for at spille her. Deltagelse i turneringer kræver EGA handicap

Rabatordninger

Nedenfor finder du en oversigt over de gensidige aftaler om reduceret greenfee-priser der er indgået for sæsonen 2015:

Junior-aftalen

Èn fuldt betalende voksen må have op til 3 juniorer med gratis – læs mere om aftalen her  Se hvilke klubber der er med i ordningen her

Halv greenfee for din gæst

Vestfyns Golfklubs medlemmer har alle ugens dage ret til at medtage én gæst til halv greenfee 175 kr. Vær opmærksom på, at gæsten skal spille i samme bold som medlemmet.

Den Fynske aftale – kr. 200,- Gælder kun på hverdage:
  • Barløseborg Golfklub
  • Blommenslyst Golfklub
  • Faaborg Golfklub
  • Golfklub Lillebælt
  • H.C.A. Golfklub / Gyldensten Golf
  • Langelands Golfklub
  • Langesø Golf Club
  • Midtfyns Golfklub
  • Odense Eventyr Golf
  • Odense Golfklub
  • Sct. Knuds Golfklub
  • Svendborg Golfklub
Klub 81 – kr. 0,- Gælder alle dage

Klub 81-medlemmer fra Blommenslyst Golfklub, Faaborg Golfklub, Langesø Golf Club og Svendborg Golfklub spiller gratis i Vestfyns Golfklub.

Dobbeltdækker – kr. 0,- Gælder alle dage

Dobbeltdækker-medlemmer fra Golfklub Lillebælt spiller gratis i Vestfyns Golfklub.

Fredericia-aftalen – kr. 175,- Gælder alle dage
  • Fredericia Golfklub
Aabybro-aftalen – kr. 200,- Gælder alle dage
  • Aabybro Golfklub
Sunset-aftalen – kr. 250,- Gælder alle dage
  • Sunset Golfklub
Venskabsklubber – kr. 175,- Gælder alle dage
Golfhæftet (lagt sammen TeeTime fra 2016)

Spil vores golfbane 1 gang / år til halv greenfee med Golfhäftet. Kan ikke benyttes af Flex medlemmer

Reduceret greenfee kan ikke kombineres med anden ordning – bl.a. spil til vintergreens.

Vejr- og spilleforhold

Dårligt vejr medfører ikke ret til gratis flytning, refusion eller fritagelse for betaling.

I tilfælde af tordenvejr, hvor spil af sikkerhedshensyn må afbrydes eller udsættes i mere end 2 timer, gælder følgende:

• Såfremt runden ikke er påbegyndt, eller der er spillet mindre end 2/3 af runden (= mindre end 12 huller) kan der uden betaling fås en ny starttid en anden dag. Skal aftales med sekretariatet
  • Såfremt banen pga. vejrforhold eller andre ekstraordinære omstændigheder må lukkes, refunderes betalinger fuld ud