Tidsbestilling

Booking af tider

For spil på klubbens 18-hulsbane bookes tider alle dage i tidsrummet 7.00 – 20.00. Tidsinterval er med 10 minutters mellemrum. Booking hjemmefra skal foretages senest 30 minutter før start. Derefter kan man bestille tid på touchskærmen eller ved henvendelse til receptionen.

Booking af tider kan ske på følgende måder:

• Via Golfbox på www.vestfynsgolfklub.dk eller www.golf.dk
  • Ved selvbetjening på touchskærmen i forhallen
  • Ved telefonisk henvendelse til receptionen i åbningstid
  • Ved booking skal klub– og medlemsnummer oplyses på samtlige spillere i bolden.

Bekræftelse af tider

Tidligst 2 timer og senest 10 minutter før start, skal den bookede tid bekræftes af en spiller i bolden på touchskærmen i forhallen. Enten vha. DGU kortet eller manuelt ved at indtaste klub- og medlemsnummer samt pinkode.

Bekræftes tiden ikke senest 10 minutter før start, annulleres bookingen. Tiden kan herefter bookes af andre spillere indtil 5 minutter før start.

Afbestilling/ændring af tider

Afbestilling og ændring kan ske senest 2 timer før start på Golfbox eller senest 10 minutter før start på touchskærm i forhallen.

Antal bookinger

Man kan bestille op til 5 tider indenfor 30 dage. Der kan tidligst bookes ny tid med 5 timers mellemrum.