Rejs med Bravo Tours

Long Stay 2017

Nu er der alvor gang i salget af efteråret’s, vinteren’s og foråret’s populære golfrejser. Os golfere vil jo helst spille i shorts og polo.

Sommeren er forbi – og golfbanerne i lille Danmark står så perfekt, som aldrig før. Man kan dog samtidigt mærke – at det ustabile og triste vejr nærmer sig hastigt – med mere blæst og regn – og hermed lavere temperaturer. Derfor den store efterspørgsel!

Flere af I medlemmer planlægger garanteret lige nu jeres næste golfrejse under varmere himmelstrøg, og vi har i al beskedenhed bl.a. to meget populære LANGTIDS-GOLF-REJSER på programmet, som vil kunne skabe glæde hos enhver golfentusiast

Se mere her Longstay 2017

Mallorca 2017

Et billede fra turen til Mallorca i uge 17, her ved Maioris Golfklub.

Bonus til klubben

Situationen er jo som altid en win-win – for når Bravo Tours sælger en golfrejse til klubbens medlemmer, så skæpper det i klubkassen.

Med venlig hilsen / Best Regards
Thorkil Pedersen