Rejs med Bravo Tours

Long Stay 2017

Nu er der alvor gang i salget af efteråret’s, vinteren’s og foråret’s populære golfrejser. Os golfere vil jo helst spille i shorts og polo.

Sommeren er forbi – og golfbanerne i lille Danmark står så perfekt, som aldrig før. Man kan dog samtidigt mærke – at det ustabile og triste vejr nærmer sig hastigt – med mere blæst og regn – og hermed lavere temperaturer. Derfor den store efterspørgsel!

Flere af I medlemmer planlægger garanteret lige nu jeres næste golfrejse under varmere himmelstrøg, og vi har i al beskedenhed bl.a. to meget populære LANGTIDS-GOLF-REJSER på programmet, som vil kunne skabe glæde hos enhver golfentusiast

Se mere her Longstay 2017

Mallorca 2017

Gå ikke glip af vores traditionelle Klubtour. Ta´med os til Golfernes Paradis og nyd sol, golf, gastronomi og vin. For når vi nærmer os uge 17 2017, så trænger vi garanteret til at komme afsted.

Bindende tilmelding til Palle Hansen på pa.hansen@live.dk med fulde navn, iflg. pas, adresse, tlf. og hcp samt mailadresse. Hurtig tilmelding, mens der stadig er plads, da turen er begrænset til max 20 deltagere.

Yderligere oplysninger hos matchleder Bjarne Madsen tlf. 2210 2692

Læs mere her Klubtur til Mallorca 2017

Bonus til klubben

Situationen er jo som altid en win-win – for når Bravo Tours sælger en golfrejse til klubbens medlemmer, så skæpper det i klubkassen.

Med venlig hilsen / Best Regards
Thorkil Pedersen