Eliten

Lars Birk Svane

perpagh

Birgit Møller

Du kan nemt og hurtigt holde dig informeret omkring Elitens aktiviteter via Facebook og her på hjemmesiden.

Meld dig derfor ind i gruppen på Facebook nu under navnet:
Golf Fyn

Elitens Vision og Mission

Vision: At skabe egne talenter Mission: Vi samler de bedste hold i klubben og vil forene det sportslige og sociale på så højt et niveau som det er muligt. Hvordan: Vi sikrer åbenhed og mulighed for at alle interesserede og indenfor et acceptabelt handicap spektre, kan komme i betragtning til eliten. Vi stiller træning til rådighed. Vi sikrer at der er hold i de lavere rækker til indslusning og oplæring af spillere. Vi ønsker at øge elitens synlighed i klubben og publikumsinteressen for holdene. Der skabes de bedst mulige hold af egne spillere. Egne spillere med det rette commitment prioriteres over resultater.

Elitespillerne tilbydes:
• Træning
• Deltagelse i Danmarksturneringen for udvalgte spillere
• Økonomisk støtte til eliteturneringer.

Elitespillerne forpligter sig til at:
• repræsentere klubben og dens sponsorer og opfører sig i henhold til golfsportens etikette
• vise commitment og vilje til at udvikle sig
• vise respekt over for hinanden og deres hold
• deltage i 2-3 udvalgte klubturneringer om året, heriblandt klubmesterskabet.
• hvis de har fået udleveret tøj, skal de optræde i det til divisionsmatcher
• deltage i træningsrunder og fællestræning
• holde sig opdateret om aktiviteter og overholde tilmeldingsfrister

Hvad sker der i Eliten:

Vi lægger desuden meget vægt på det sociale og hyggen på holdet. De weekender hvor alle hold spiller hjemme, er der lagt op til grill og hygge på terrassen, hvis vejret tillader det.

Der sker meget forskelligt på eliteholdet.

• Eliten afholder også en turnering der hedder “spil med eliten”, hvor der skal skaffes præmier, arrangeres turneringen, skaffes mad, etc. Altid hyggeligt og en stor succes.

• I den forrige sæson, blev eliteholdet booket til at undervise kursister på Gl. Avernæs i en gang hyggegolf. Her lærte de, de grundlæggende golfregler, hvordan man bruger de forskellige jern, og vigtigst af alt putter.

• I vinter-halvåret, har der denne gang været træning i SIM-golf i Odense hver torsdag aften. Her bliver der hygget, trænet og spillet.

• Derudover afholdes der golfens dag, hvor gæster kan komme ned og møde spillerne fra Eliten, der står klar til at hjælpe og vise deres tricks og slag på drivingranchen og putting green.