Juniorafdelingen

junior1

Vi vil gerne byde dig velkommen som juniorspiller i Vestfyns Golfklub. Her kan du læse en række nyttige informationer om medlemskabet, træning mv..
Har du spørgsmål til medlemskabet, er du altid velkommen til at kontakte enten juniorudvalget eller receptionen.

I Vestfyns Golfklub skal golf være sjovt og nemt at komme igang med for alle. Men samtidig er vi også seriøse og kan godt lide at gøre dig til en bedre golfspiller. For din egen og klubbens skyld. FØLG OS HER PÅ HJEMMESIDEN OG FACEBOOK Se billeder fra vores arrangementer og hverdagene i klubben i galleriet og vær den første til at få nyheder om os på Facebook.

Arrangementer

Som junior hos os spiller du ikke kun golf. Vi laver også andre arrangementer, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Bl.a. tager vi på weekendture, og lige nu arbejder vi på, at få en ny venskabsklub, som vi kan besøge / få besøg af . Ligesom vi spiser sammen, når vi har spillet golf om hver 2. fredag (i lige uger), hvor en masse forældre og andre frivillige hjælper til, så du og dine golfvenner kan få nogle sjove oplevelser her i klubben.

Sådan starter en junior i Vestfyns Golfklub

• Prøv om det er noget for dig ved at deltage i træningen
  • Udfyld indmeldelsesblanket
  • Udlevering af spillebevis/færdighedsbevis
  • Udlevering af identifikation – bagmærke
  • Du må nu færdes på klubbens træningsanlæg
  • Der udleveres juniorfolder til dig og dine forældre
  • Du kan nu deltage i juniortræningen og bruge klubbens træningsanlæg

Medlemskab/træning

Du kan være juniormedlem i Vestfyns Golfklub, indtil du fylder 22 år, hvorefter du bliver ungsenior medlem. Medlemskab gælder hele året – der betales kontingent kvartalsvis forud – se kontingentsatserne her

I sæsonen 27. marts – 13. oktober (check med kalenderen for ændringer) med med et par ugers ferie i juli, tilbyder klubben træning hver mandag samt banetræning hver fredag. Vi har valgt, at træningen foregår på 2 hold, der hovedsageligt er opdelt i alder, men også nogen gange efter spilstyrke. Træningen sker under ledelse af klubbens professionelle træner og med assistance fra flere af klubbens juniortrænere.

I løbet af sæsonen undervises der i:

• Hvordan de forskellige slag udføres, både lange og de korte slag
  • Hvordan du slår bolden ud af en sandbunker
  • Hvordan du fra kort afstand spiller ind på green
  • Hvordan du slår/putter bolden i hul
  • Golfregler
  • Hvordan man opfører sig på golfbanen

Herudover opfordrer vi til, at I selv kommer og spiller på banen og bruger træningsfaciliteterne så meget, I har lyst til.

Spil på 18 hullers banen

Før du kan spille på den store bane, skal du have afleveret indmeldelsesblanketten og bestå følgende prøver:

• Regelprøve afleveret – 60 pct. rigtige svar
    Der må modtages hjælp fra voksen efter vurdering om alder & modenhed
  • 18 huller på puttinggreen – max 45 slag
  • Indspil, chip – mindst 8 af 10 bolde indenfor en køllelængde fra hullet
    Der startes 10-12 m fra hullet
  • Bunkerslag – mindst 8 af 10 bolde skal lande og blive på green
  • Indspil, pitch – mindst 8 af 10 bolde skal lande på green
    Der startes 15-20 m fra hullet
  • Lange slag – mindst 8 af 10 bolde skal være med en spredning indenfor 30 m til siderne
    Længde piger & drenge:
    Små: 55 meter
    Mellem: 75 meter
    Store: 100 meter
  • Spille 3 gange 9 huller på Par 3 banen – min 18 points
  • Spille 9 huller på stor bane med en junior official

Sociale aktiviteter

I løbet af sæsonen afholder vi sociale aktiviteter for dig og dine forældre. Vi opfordrer til, at I møder flittigt op for at skabe en god klubånd. Vi ser selvfølgelig meget gerne, at forældre deltager i arbejdet.

Har man idéer til aktiviteter eller andet, er man meget velkommen til at kontakte juniorkomitéen.

Spil gratis på andre baner

En række klubber kører efter “3 for1” princippet. Her kan 3 juniorer spille gratis, hvis de spiller med en betalende voksen.

Se her, hvor du kan spille gratis

Juniorudvalget

Pia Andreasen