Fredagsgolf

Vi vil fortsætte traditionen med, at der i forsommeren og eftersommeren afvikles uformel Fredagsgolf for juniorer i Vestfyn Golfklub. Alle uanset erfaring og handicap er velkomne til at deltage, og vi vil fra juniorudvalgets side forsøge at skabe nogle rammer, så alle får god golfoplevelse kombineret med hyggeligt samvær.

Vi vil samtidig give mulighed for, at juniorerne, sammen med søskende og forældre, den 2. fredag i måneden (lige uger),  kan få lidt aftensmad efter endt golfspil. Spillet afvikles efter nedenstående plan. Efter endt spil afleveres scorekort for de ni huller på forni. For hver gang man deltager, rettes ens scorekort løbende op, hver gang man spiller et hul bedre end sidste gang.

Spilleplan:
Juniorer med hcp. (med banetilladelse)
  • Spillerne sættes sammen i 3 og 4 bolde
  • Start senest kl. 16.50-17.40
  • Spiller forni (9 huller) stableford
Juniorer uden banetilladelse
  • Spillerne sættes sammen i 3 og 4 bolde
  • Spiller 9 huller på par 3 banen
  • Spiller 18 huller på putting green

Første fredag i sæson 2017 er fredag den 31. marts
Sidste fredag i sæson 2017 er fredag den 13. oktober.

Fællesspisning

Hver 2. fredag i måneden (i de lige uger) laver vi mad og har fællesspisning. Hele familien er velkommen. Det koster kr. 25,00 pr. person at spise med.

Der laves en liste, hvor forældrene skriver sig på til at skiftes til at lave mad. Det bliver ca. 13 fredage, hvor der skal laves mad i denne sæson.

Familier, som ønsker at deltage i spisningen, tilmelder sig hos de, der står for madlavningen, senest fredag før de spiller ud kl. 16:50. Nogle benytter vores Facebook-side VFG-junior.

Hver fredag spilles der om præmier i de to rækker, og når sæsonen er slut, kåres de gennemgående.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd, mød blot op inden ovennævnte deadlines.

Der vil være en turneringsansvarlig ved klubhuset senest kl. 16.30

For at dette skal blive en succes, har vi brug for frivillige voksne, dels til at hjælpe med at vejlede og tælle på par 3 banen, og dels til på skift at forberede aftensmaden to fredage om måneden. Vi forestiller os, at maden kan være pastasauce, gryderet, lasagne, pitabrød e. lign der evt. kan laves hjemmefra eller tilberedes / varmes i klubbens udmærkede køkken, der er reserveret til formålet. HUSK, at der skal ryddes op og vaskes op efter arrangementet, så lokalerne er klar til brug næste morgen.

Familier, som står for madlavning, sørger selv for at modtage/opkræve penge fra deltagerne. Et evt. underskud dækkes af juniorkassen. Nogle vælger først at købe ind, når de kender deltagerantallet omkring kl. 17.00

Har du lyst til at hjælpe os med fredagsgolfen, så kontakt meget gerne juniorudvalget – alle frivillige hænder er velkomne.

DGU Turneringer

Her på siden kan du se hvilke DGU turneringer, du kan deltage i som junior.
Det er din træner, som afgør, hvis og hvornår du skal spille.

Kig i øvrigt på DGU´s hjemmeside her, hvor du finder mange flere turneringer.
Vi støtter nemlig vores juniorer, hvis du har lyst til at deltage i åbne turneringer på andre baner.

Er du i tvivl om noget, så spørg din træner.
Du kan desuden altid orientere dig omkring juniorernes arrangementer og turneringer i vores kalender her nedenfor (en pr. måned) eller på vores opslagstavle i klubhuset.