Juniorundervisning 2017

William - Øh hvordan 300x300

Hvad er golf ?

Golf er et simpelt spil, som går ud på at slå en lille bold i hul på så få slag som muligt !

Men golf er mere end det. Det er et spil med mere end 500 års traditioner, 34 finurlige regler og en dyb fascination.

Golf er et spil der kan spilles i selskab med familie, venner eller en fremmed, det spilles i pagt med naturen, og takket være det geniale handicapsystem, kan det spilles på lige fod om man er mere eller mindre øvet.

Golf er for alle om du er 7 eller 87 år

Vestfyns golfklub har en træner der varetager udviklingen af unge spillere i klubben.

Juniortræningen 2016 starter lidt forskudt alt efter hvilket hold du er på.

Junior Elite og Ynglinge

Alder 11 – 21 år.

• Mandag kl. 17.45 – 18.50

Første gang mandag den 27. marts 2017

Mini Talenter

Alder 6 – 11 år.

• Mandag kl. 17.00 – 17.45

Første gang mandag den 27. marts 2017

Synes du ikke lige, at du passer ind på nogen af disse hold, så kontakt os, så skal vi nok hjælpe dig med at finde det hold hvor dit golftalent kan udvikle sig og hvor du passer ind.

Juniortræningen holder sommerferie i Juli måned.

Træningen er det tidspunkt, hvor der trænes udvikling af sving og kort spil. Der laves stations træning hvor der er gennemgang og forklaring til hvordan og hvorfor. Der vil være et nyt tema næsten hver uge for de enkelte hold, det er ikke det samme for alle hold, så man kan ikke hoppe fra hold til hold, da man derved  vil miste den røde tråd.Det er en god ide at selvtræne lidt før og efter træningen, samt at du har varmet op før du skal have undervisning.

Scherbæk Michael 200x200

Juniorsjov - William Oskar og Emil 300x300