Lørdagsdamer / Vinter

Bodil Bendtsen
Tlf.: 5156 6125
Email: bodil_bendtsen@hotmail.com

Lørdagsdamer er en klub i klubben for alle kvindelige golfere i Vestfyns golfklub, som er fyldt 18 år og har banetilladelse. Man er velkommen og kan deltage uanset handicap.

Turneringen spilles over 9 huller med start hul 1. Vi fletter med Lørdagsherrerne. Første gang uge 43.

Vi starter lørdag mellem kl. 8.30 – 9.30 – Turneringsfee er kr. 10

Vi spiller alle lørdage til slutningen af marts, hvor vi slutter af med en hyggematch med spisning og præmieoverrækkelse. Der er dog pause mellem jul og nytår. Vi spiller altid stableford.

Der skal indenfor et scorekorts længde lægges op på fairway. På vinterbane må bruges gummitee på fairway (der må ikke tee’s op på anden typer tees). Der spilles efter gældende golfregler, dog må der lægges op på alt klippet areal (dvs overalt bortset fra bunker og rough) på sommerbane og overalt på vinterbane.

Huller på vintergreens er med store hulkopper. Hullet er færdigspillet, når bolden ligger i hulkoppen. Den yderste store cirkel omkring flaget angiver greenen. Når bolden berører eller er indenfor den store cirkel er bolden på green – Regel 16 og 17 er gældende. Undtagelse: Flagstangen må gerne blive stående (må rammes uden straf).

Venlig hilsen Kirsten Larsen og Bodil Bendtsen