Onsdagsdamer

Mette Killerup

Velkommen til sæson 2017 hos Onsdagsdamerne

Hvem er vi?

Onsdagsdamerne er en klub-i-klubben, som er åben for alle VFG’s damer over 18 år, og med et max. handicap på 44 (= spillehcp. 47)

Hvad står vi for?

Vi lægger vægt på at være en sportslig, såvel som en social klub. Det betyder, at vi er underlagt golfreglerne, og at vi spiller tællende, handicapregulerende matcher i overensstemmelse med klubbens anvisninger. Samtidig dyrker vi det sociale fællesskab, bl.a. ved at vi den sidste onsdag i hver måned har gunstart kl. 16:00 og efterfølgende fællesspisning med eget medbragt kød til grillen – dameklubben sørger for salat og flûtes.

Hvornår spiller vi?

Sæsonen starter onsdag den 19. april – se fuldt program her

NB: NYE TIDER

Vi mødes hver onsdag i sæsonen kl. 9.00, 13.00 eller 16:10 og trækker lod om holdsætning. De første par gange vil der være repræsentanter for dameudvalget tilstede i forhallen for at vise nye såvel som gamle Onsdagsdamer til rette.

Hvorfor har vi en dameklub?

Fordi det giver spillet en anden dimension kun at være piger/damer/kvinder på banen. Vi nyder det! Og husk, at der er ingen binding. Du kan spille få, flere, eller alle gange i sæsonen, og du kan ”hoppe på vognen” på et hvilket som helst tidspunkt af sæsonen. Du er altid velkommen!

Yderligere oplysninger fremgår af vores trykte folder, som ligger i omklædningsrummet. Check også jævnligt opslagstavlen i damernes omklædningsrum, og tag et besøg på hjemmesidens ”Klubber-i-klubben” og se ”Sidste nyt fra Onsdagsdamerne” og det omfattende billedgalleri.

Evalueringsmøde

Den første onsdag i oktober holder vi evalueringsmøde. Her vælges medlemmer til udvalget, nye tiltag vurderes, og evt. ændringer drøftes. Vil du have indflydelse på Onsdagsdamernes funktion og virke, eller vil du bare gerne holde dig orienteret om, hvad der foregår, så mød op.

Hold dig ligeledes orienteret om andre damematcher på opslagstavlen i damernes omklædningsrum. Onsdagsdameudvalget er til for dig, så har du spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Læs seneste referat fra Evalueringsmøde 2016 her

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte en fra dameudvalget (se kontaktdetaljer ovenfor).

Dameudvalget ønsker alle en GOD SÆSON!