Tirsdagsgolf / Kaniner

Kære nye medlemmer

Allerførst ønskes du velkommen i Vestfyns Golfklub.

Her i klubben findes der flere “klubber i klubben”. Hvis du er helt ny golfspiller, vil vi meget gerne byde dig velkommen til:

Tirsdagsgolf

Hver tirsdag fra 1. april til 1. oktober mødes nye spillere (kærligt kaldet kaniner) og handicapspillere fra kl. 15.00 – 17.30. Du skal blot møde op og tilmelde dig i forhallen, hvor der vil være en eller flere personer til stede for at hjælpe dig på vej. Du vil komme til at spille 9 huller med en eller to andre spillere. Den ene vil altid være en handicapspiller, som kan hjælpe dig med at lære både skrevne og ikke mindst uskrevne regler, samt den etikette der altid følger med, når man spiller golf.

Du betaler kr. 20,- for at deltage pr. gang. De 20 kroner bliver brugt til præmier. Den første tirsdag i hver måned inviteres du til at deltage i fællesspisning ca. kl. 19.00. Under middagen bliver der delt præmier ud til de spillere, der har scoret flest point. Der er præmier til både kaniner og handicapspillere. Tilmelding foregår i ugerne før via Golfbox eller via tilmeldingslister i forhallen

Når du er kanin, har du også mulighed for at spille mod andre klubber på andre baner. Det er gratis at deltage. Det vil du også høre mere om.

Foruden golfspillet prioriterer vi det sociale aspekt meget højt. Kom selv og oplev en masse glade og hyggelige mennesker, men pas på – du risikerer at blive afhængig.

Vi glæder os til at se dig.

Udvalget for Tirsdagsgolf

Palle Hansen

• Formand Tirsdagsgolf / Kaniner
  • Palle Hansen
  • Tlf.: 3023 7573
  • Email: pa.hansen@live.dk

Kirsten Hansen

Poul Erik Hansen

Jytte Hansen

Carsten H.

Marianne Hansen

Ewald Bendtsen

Bodil Bendtsen

Niels Myrup

Opgaver og kompetencer

Formål

At udbrede kendskabet til Tirsdagsgolf, så klubben bliver det bærende element i indføring af nye medlemmer og spillere i handicapgruppen 37-68  –  både socialt og spillemæssigt.

Kompetencer

Komitéen indgår i Vestfyns Golfklubs organisation med reference til den bestyrelsesansvarlige for sport. Komitéen konstituerer sig selv og er selvsupplerende. En gang årligt afholdes evaluerings- og planlægningsmøde. Til mødet deltager foruden komitéens medlemmer bestyrelsens repræsentant for sport, klubbens golfmanager og træner.

Opgaver

Formanden fordeler komitéens opgaver og koordinerer i samarbejde med træneren indføringen af klubbens nye medlemmer. Formanden deltager i årligt planlægningsmøde med øvrige fynske klubber.

Komitéens opgaver fordeles som følger:

Tirsdagsgolf
  • Forestå afviklingen af Tirsdagsgolf, herunder bemanding af “buret”
  • Tage imod turneringsfee
  • Sammensætte hold og udlevere scorekort
  • Præmieudregning, månedlig præmieoverrækkelse med spisning
  • Informere om deltagelse i Superkaninmatcher og Regionsturneringer mv.
  • I øvrigt henvises til propositioner for Tirsdagsgolf
Kaninlederarbejdet
  • Ved hjemmekampe sørge for den praktiske afvikling bl.a. sætte hold og bespisning
  • Kaninlederen kontakter ca. 3 dage før matchen udeholdets ledere
  • Ved udekampe sætte hold og være praktisk hjælp ved selve matchens afslutning
  • Alle spillere skal (obligatorisk) deltage i spisning, både ude og hjemme
Mentor-runder
  • Efter trænerens godkendelse skal mentor indføre det nye medlem i etikette, spil på banen, hastighed, regler i praksis mv. ved spil på 9 huller på stor bane
  • For at give alle nye medlemmer kendskab til Tirsdagsgolf spilles mentor runder i forbindelse med Tirsdagsgolf

Læs mere om mentorordningen her

Regler

I samarbejde med klubbens træner(ansvarlig) forestår komitéens regelinstruktører regelundervisningen af nye medlemmer.

Godkendt på bestyrelsesmøde og revideret marts 2016