I vores hyggelige klubhus er du velkommen til at bruge komfur, service og køleskab.

Derudover kan du købe (husk mønter):
Fadøl
Rød-, hvid og rosevin
Øl og sodavand
Kaffe, te, cacao m.v.
Chokolade, slik & chips
Is (kun om sommeren)
Toast (frosne, som tøes og varmes i toasteren)

Vi hjælper gerne med at arrangere mad før eller efter golfrunden – se mulighederne her

Ring eller skriv til os, og vi får leveret maden til jer fra vores dygtige samarbejdspartnere.

Kontakt receptionen på tlf: 63721920 eller email: info@vestfynsgolfklub.dk eller kig ind og hør mere.

Selvbetjeningskøkken

Det betyder, at du kan bruge køkkenet lige når du vil, og at alt står til din rådighed.

Men husk at rydde op efter dig!

• Hvis I er flere der spiser / drikker kaffe sammen, forventes det, at der vaskes op og at alt sættes på plads efter brug! Det gælder også Klubber i klubben.
  • HUSK servicet skal skylles af inden det kommes i opvaskemaskinen
  • Fade, gryder o.l. skal altid vaskes af og sætte på plads
  • Service fra madleverandører skal stilles over i træhuset uden for køkkenet indtil det bliver afhentet (HUSK selv at sørge for at lave aftaler om afhentning med madleverandøren)
  • Tomme flasker skal sættes i kasserne ved indgang til herreomklædning
  • Tomme vinflasker og lignende skal lægges i flaskecontaineren i træhuset uden for køkkenet
  • Dåser lægges i den opstillede spand i klublokalet
  • Papkasser skal brydes op og foldes sammen inden de lægges i affalds-containeren bag greenkeeper laden
  • Skraldeposen i køkkenet smides i affaldscontaineren bag greenkeeperladen
Opvaskemaskine

Der er opsat vejledning på maskinen

Klublokalet

Efter brug skal borde og stole sættes på plads efter planen, der er ophængt for enden af baren. Bordene skal tørres af efter brug. Gulvet fejes / støvsuges, hvis meget beskidt.

Hvis du ønsker at bruge køkkenet til et kommende arrangement (HUSK må kun bruges til golfrelaterede arrangementer), skal du notere det på kalenderen i køkkenet med navn og telefonnummer.

Reservation betyder ikke, at der er lukket for andre arrangementer.

Terrassen

Sæt borde og stole på plads efter brug. Det er opsat to planer der viser opstilling.  Tøm askebægre og sæt tomme flasker på plads. Dåser lægges i de opstillede skraldespande.

Husk klubhuset tilhører os alle, og at alle forventer, at det altid er pænt og ryddeligt når vi skal benytte det.