Greenfee / rabataftaler 2017

Hermed en oversigt over de gensidige aftaler om reduceret greenfee-priser der er indgået for sæsonen 2017:

Halv greenfee for din gæst

Vestfyns Golfklubs medlemmer har alle ugens dage ret til at medtage én gæst til halv greenfee kr. 175,-. Gæsten skal spille i samme bold som dig.

Den Fynske aftale kr. 200,- Gælder alle hverdage :

Den Fynske aftale går ud på at fuldgyldige medlemmer af en fynsk klub kan spille hos hinanden på hverdage for kr. 200. Samarbejdet gælder nedenstående baner på Fyn og øerne – undtaget Ærø Golf Klub:

• Barløseborg Golfklub
  • Blommenslyst Golfklub
  • Faaborg Golfklub
  • Golfklub Lillebælt
  • HCA Golfklub / Gyldensten
  • Langelands Golfklub
  • Langesø Golfklub
  • Midtfyns Golfklub
  • Odense Eventyr Golf
  • Odense Golfklub
  • Sct. Knuds Golfklub
  • Svendborg Golfklub

Ordningen gælder ikke for flex- eller langdistancemedlemmer, og den kan ikke kombineres med andre rabatordninger

Fredericia-aftalen kr. 175,- Gælder alle dage
  • Fredericia Golfklub
Aabybro-aftalen kr. 200,- Gælder alle dage
  • Aabybro Golfklub
Golf Club Husumer Bucht
  • Spil til kun 27,50 €uro alle dage
Sunset-aftalen kr. 100,- Gælder alle dage
  • Alle Fuldtidsmedlemmer i Vestfyns Golfklub kan spille 18 huller i Sunset Golfklub for kun 100,-. Der er ingen rabat på 9 huller.
 Junior-aftalen
  • Èn fuldt betalende voksen må have op til 3 juniorer med gratis – læs mere om aftalen her
    Se hvilke klubber der er med i ordningen her
Klub 81

Bliv medlem af klub 81 og spil gratis i Blommenslyst Golfklub, Faaborg Golfklub, Langesø Golf Club og Svendborg Golfklub

Pris pr. år, uanset hvornår man tilmelder sig ordningen:

• Senior kr. 800,-
  • Juniorer kr. 400,-

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til info@vestfynsgolfklub.dk

Dobbeltdækker

Bliv medlem af Dobbeldækker og spil gratis i Golfklub Lillebælt

Pris pr. år,  uanset hvornår man tilmelder sig ordningen kr. 300,-

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til info@vestfynsgolfklub.dk

Bemærk:
  • Klub 81 og Dobbeltdækker aftalerne er løbende aftaler, der løber indtil de opsiges skriftligt senest den 10. december for det kommende år
  • Aftaler om Klub 81 og Dobbeltdækker kan indgås hele året, men prisen er den samme uanset, hvornår på året aftalen indgås
Golfhæftet

Med Golfhæftet kan du spille mere end 800 golfbaner i ti forskellige lande til ½ greenfee med Golfhæftet. I Danmark kan du spille ca. 100 baner og i Sverige kan du spille over 200 forskellige baner. For dem der rejser til Sydeuropa er der mange baner i Portugal. I Spanien vil der være over 100 dejlige baner at vælge imellem og som sidste skud på stammen er Italien også blevet en del af Golfhæftet.

Golfhæftet koster kun 450,- og du kan bestille det ved at sende en mail til info@vestfynsgoflklub.dk, så sørger vi for at bestille kortet til dig. Det er samme pris uanset om du selv bestiller kortet eller om vi gør det for dig. Men hvis vi gør det, tjener klubben lidt på hvert kort – og de penge går jo lige tilbage til jer medlemmer, så brug os 🙂

Juletilbud-2016

Når du køber Golfhæftet får du samtidig automatisk medlemskab af Club Teetime.

Klik her hvis du vel se en oversigt over de mange baner som er med i Golfhæftet