Greenfee / rabataftaler 2018

Hermed en oversigt over de gensidige aftaler om reduceret greenfee-priser der er indgået for sæsonen 2018:

Halv greenfee for din gæst

Vestfyns Golfklubs medlemmer har alle ugens dage ret til at medtage én gæst til halv greenfee kr. 200,-. Gæsten skal spille i samme bold som dig.

Den Fynske aftale kr. 200,- Gælder alle hverdage (weekender/helligedage betales fuld pris):

Den Fynske aftale går ud på at fuldgyldige medlemmer af en fynsk klub kan spille hos hinanden på hverdage for kr. 200.

Samarbejdet gælder nedenstående baner på Fyn og øerne – undtaget Great Northern og Ærø Golf Klub:

• Barløseborg Golf Klub
  • Blommenslyst Golfklub af 2014
  • Faaborg Golfklub
  • Golfklubben Lillebælt
  • HC Andersens Golfklub
  • Langelands Golf Klub
  • Langesø Golf A/S
  • Midtfyns Golfklub
  • Odense Eventyr Golf Klub
  • Odense Golfklub
  • Sct. Knuds Golfklub
  • Svendborg Golf Klub

Ordningen gælder ikke for flex- eller langdistancemedlemmer, og den kan ikke kombineres med andre rabatordninger

Fredericia-aftalen kr. 200,- Gælder alle dage
  • Fredericia Golfklub
Aabybro-aftalen kr. 200,- Gælder alle dage
  • Aabybro Golfklub
Golf Club Husumer Bucht
  • Spil til kun 27,50 €uro alle dage
 Junior-aftalen
  • Èn fuldt betalende voksen må have op til 3 juniorer med gratis – læs mere om aftalen her
    Se hvilke klubber der er med i ordningen her
Klub 81

Bliv medlem af klub 81 og spil gratis i Blommenslyst Golfklub af 2014, Faaborg Golfklub, Langesø Golf A/S og Svendborg Golf Klub

Pris pr. år, uanset hvornår man tilmelder sig ordningen:

• Senior kr. 1.000,-
  • Juniorer kr. 500,-

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til info@vestfynsgolfklub.dk

Dobbeltdækker

Bliv medlem af Dobbeldækker og spil gratis i Golfklubben Lillebælt

Pris pr. år,  uanset hvornår man tilmelder sig ordningen kr. 300,-

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til info@vestfynsgolfklub.dk

Bemærk:
  • Klub 81 og Dobbeltdækker aftalerne er løbende aftaler, der løber indtil de opsiges skriftligt senest den 10. december for det kommende år
  • Aftaler om Klub 81 og Dobbeltdækker kan indgås hele året, men prisen er den samme uanset, hvornår på året aftalen indgås
Golfhæftet

Med Golfhæftet kan du spille mere end 950 golfbaner i 12 forskellige lande til ½ greenfee med Golfhæftet. I Danmark kan du spille ca. 100 baner og i Sverige kan du spille over 200 forskellige baner. For dem der rejser til Sydeuropa er der mange baner i Portugal. I Spanien vil der være over 100 dejlige baner at vælge imellem og som sidste skud på stammen er Italien også blevet en del af Golfhæftet.

Golfhæftet koster kun 450,- og du kan bestille det ved at sende en mail til info@vestfynsgoflklub.dk, så sørger vi for at bestille kortet til dig. Det er samme pris uanset om du selv bestiller kortet eller om vi gør det for dig. Men hvis vi gør det, tjener klubben lidt på hvert kort – og de penge går jo lige tilbage til jer medlemmer, så brug os 🙂

Se Golfhæftets Juletilbud 2017 her

Klik her hvis du vel se en oversigt over de mange baner som er med i Golfhæftet