Golfkørekort

2. Praktik:

Undervisning ved træner:

• Træning på drivingrange
  • Træning på indspilsgreen (bunkerspil, pitchslag, chipslag)
  • Træning på puttinggreen
3. Teoriprøve

Regelundervisningen afsluttes med en online regelprøve på 27 spørgsmål. Regelprøven tager du på www.golf.dk/regelprove, og klubben får besked om dit resultat.

4. Spilprøve

Spilprøven består af:

• Slagprøve
  • Putteprøve
  • Spil i praksis på 18-hulsbanen

Under slagprøven skal du udføre forskellige former for slag og bliver vurderet på længde og præcision. Putteprøven består i at spille 18 huller på puttinggreen med max 45 slag. Spil i praksis består i, at du skal have godkendt 1 runde på 9-huller af en fra begynderudvalget dvs. du skal aflevere 1 scorekort. Når du går den ene runde skal én fra begynderudvalget gå med på nogle af hullerne for at vurdere, at alt går rigtig til. Undervejs skal du dokumentere dit kendskab til golfreglerne og etikettereglerne (f.eks. droppe en bold, markere en bold osv.) Det lyder umiddelbart lidt indviklet og krævende, men alle kan tage et golfkørekort og vores begynderafdeling hjælper og guider dig igennem forløbet. Så hold dig ikke tilbage af disse grunde.

Hvornår kan jeg komme i gang?

Intensivt kursus

Har du aldrig spillet golf før, så er vores intensive kursus i april måske lige noget for dig?

• Lørdag den 29. april kl. 9:00 – 15:30
  • Søndag den 30. april kl. 9:00 – 15:30

Antal pladser 6-10 personer – IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Næste kursus afvikles i Store Bededag:

• Fredag den 12. maj kl. 9:00 – 15:30
  • Lørdag den 13. maj kl. 9:00 – 15:30

Antal pladser 6-10 personer – LEDIGE PLADSER

Begynderhold

Derudover kører vi løbende begynderhold hver torsdag fra kl. 17:00-18:00. Vi starter torsdag den 4. maj.

Antal pladser 6-10 personer – LEDIGE PLADSER

Hvad koster det?

Du får golfkørekortet for kun kr. 500,-, som vi selvfølgelig refunderer, hvis du melder dig ind i klubben senest 8 uger efter kursusstart.

Kan ikke kombineres med andre rabatordninger

Hvordan gør jeg?

Du udfylder kontaktformularen her

Herefter sørger vi for at:

• Oprette dig i Golfbox
  • Sende dig en opkrævning på kr. 500 (som skal være indbetalt inden kursusstart)

På kursusdagen møder du op i klubhuset, hvor vil bliver orienteret om dagens og kursets forløb

Vi glæder os til at se dig

SAMSUNG CSC