Vintertræning 2017

Dette års indendørs vintertræningen foregår i

Sim Golf
Munkehatten 5
Odense SØ

Michael vil være der og vil vejlede dig i hvordan du udvikler dit sving og din putting, hen over vinteren, så du er helt klar, når græsset igen får sommerfarve. HUSK dit udstyr.

Træningen foregår hver torsdag fra kl. 18.00 til 19.45 første gang torsdag den 9. februar – dog ingen træning i uge 7 pga. vinterferie.

Fra og med uge 8 træner vi hver torsdag til og med uge 13 – dog flytter vi på græs hvis vejrguderne tillader det sidst i marts (på klubbens drivingrange)

Du skal ikke tilmelde dig, men bare møde op og give Michael besked om at du vil være med. Der kan opstå lidt ventetid, men Michael gør hvad han kan for at få alle igennem så hurtigt som muligt.

Vintertræningen er en del af den undervisning, som du har betalt for igennem dit SÆSONKORT.

Har du ikke et sæsonkort, så kan du købe et ved at sende en mail til info@vestfynsgolfklub.dk

Er du ikke interesseret i et sæsonkort, men har lyst til at være med alligevel, så koster det kr. 50.- pr gang du deltager. Betales direkte til Michael i Sim Golf.

Selve undervisningen foregår på drivingrange og puttinggreen i Sim Golf. Hvis du vil spille huller på simulator, så skal dette bestilles og betales hos Sim Golf.

Det er muligt at købe kaffe, sodavand, øl og toast mm i Sim Golf.

IMG_3349 IMG_3354

IMG_3353 IMG_3351